Zomerbanden

Zomerbanden

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

De keuze van uw banden is belangrijker dan u denkt. Uw veiligheid en rijcomfort worden voor een belangrijk deel bepaald door uw banden. AutoFirst Dregema adviseert u graag bij deze beslissing. De juiste zomerband biedt comfort en grip, heeft een korte remweg en zorgt voor een laag brandstofverbruik. Zodra de temperatuur boven de 7 graden stijgt kunt u uw winterbanden het beste verwisselen voor zomerbanden.


Wat zijn zomerbanden?

Zomerbanden zijn van oudsher eigenlijk de normale autobanden. U rijdt er het grootste deel van het jaar mee rond. Ze presteren het beste bij temperaturen boven de 7 graden, waar de zomerbanden optimale grip en comfort bieden. Dankzij de hardere rubbersamenstelling hebben ze ook een lagere rolweerstand, wat een gunstig effect heeft op het brandstofverbruik. Bovendien maakt het harde materiaal een zomerband slijtvaster ten opzichte van de elastischere winterband.


De beste zomerbanden voor uw auto

De keuze voor een goede zomerband hangt samen met uw rijstijl, type auto en het beschikbare budget. Een A-kwaliteit zomerband presteert op alle vlakken goed. Ze hebben prima eigenschappen op zowel droog als nat wegdek. Deze zomerbanden zijn geruisloos, verbruiken niet teveel en scoren goed op slijtvastheid en duurzaamheid bij hoge snelheden.

Zoekt u een specifieke zomerband, zoals bijvoorbeeld een groene band, een RunFlat band, of banden voor een optimaal brandstofverbruik? AutoFirst Dregema in Emmen adviseert u graag over de beste zomerbanden voor uw auto.


Voor een breed assortiment zomerbanden?

AutoFirst Dregema levert een breed assortiment A-merk zomerbanden voor uw auto, zoals onder andere Pirelli, Continental, Michelin, Dunlop, Goodyear en Vredestein. Daarnaast bieden wij ook een collectie kwalitatieve huismerken, die door A-merk fabrikanten worden geproduceerd. Voor ieder budget vindt u bij ons een goede zomerband!


Bandenopslag

Bent u blij met de aanschaf van uw zomerbanden, maar heeft u geen idee waar u ze op moet slaan in de winter? En omgekeerd voor uw winterbanden? AutoFirst Dregema biedt de uitkomst. Voor een gering bedrag stallen wij uw banden in de bandenopslag.


AutoFirst Dregema is ook GRIP Expert!

Door de aansluiting bij Moobi is AutoFirst Dregema ook verbonden aan GRIP Expert. GRIP Expert is een extra service die wij u als garagebezoeker kunnen bieden. De voordelen van GRIP Expert op een rijtje: 

  • Levenslange bandengarantie: Met GRIP Expert heeft u als klant recht op levenslange bandengarantie op 6 preferente bandenmerken (Bridgestone, Continental, Hankook, Michelin, Viking & Vredestein) bij actieve deelname aan de GRIP Expert-app.
  • 3 jaar garantie op remmen: Als expert op het gebied van veiligheid willen wij u ook de beste garanties bieden. Daarmee krijgt u 3 jaar garantie op remmen van Bosch en Brembo.
  • Een handige GRIP Expert-app: GRIP Expert heeft een eigen app! Met deze app kunt u de status van uw auto bekijken en uw levenslange bandengarantie claimen wanneer u problemen ondervindt met uw autobanden.

Download de GRIP Expert-app en koppel AutoFirst Dregema aan uw account!