Audio Upgrade

Audio Upgrade

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Audio Upgrade


De mens heeft 5 zintuigen. Dit zijn horen, zien, voelen, ruiken en proeven. Deze emoties zorgen voor de beleving van de klant. Om een auto geheel naar wens te laten zijn voor onze klant zorgen wij niet alleen dat de auto er goed uitziet en goed aanvoelt, ook het geluid in de auto is belangrijk. Het is immers een uitgave waar je goed over nadenkt. Om het geluid van de muziek optimaal te laten klinken kunt u bij ons een fantastische geluidsinstallatie laten monteren. Onze vakkundige monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat de akoestiek in de auto perfect wordt afgesteld om u optimaal te laten genieten.

 

Wat doet AutoFirst Dregema bij de Audio Upgrade?


Bij het Upgraden van uw audioset doen wij een meting met een microfoon hoe het geluid klinkt voor de audio upgrade waarna wij aan de slag gaan met de vernieuwde set. Een van de belangrijkste dingen is het dempen van de autodeuren. Hierbij wordt geluidsisolerend materiaal aangebracht in de deur, zodat geluid van buitenaf minder hoorbaar is en geluid van binnenuit niet verloren gaat in de deur. Daarna wordt de audioset onder de stoelen geplaatst en professioneel gemonteerd. Een eindmeting voltooit de Upgrade, waarna alleen de laatste stap nog volgt: Genieten!

 

Bent u een waar muziekliefhebber en wilt u de geluidskwaliteit in uw auto naar een hoger level brengen. Plan dan snel uw afspraak bij AutoFirst Dregema