Lease Service Partner

Lease Service Partner

AutoFirst Dregema is Lease Service Partner


Als erkende Lease Service Partner maakt AutoFirst Dregema deel uit van een selecte groep bedrijven die gespecialiseerd zijn in het bieden van onderhouds- en reparatiediensten aan leaserijders. Deze exclusieve aansluiting bij het Lease Service Partner-concept stelt ons in staat om een breed scala aan leasevoertuigen te bedienen, waarbij we zorgen voor optimale prestaties en betrouwbaarheid van uw leaseauto.

Dankzij onze certificering in het Qualified Modern Car Repair programma, kunnen wij de technische kwaliteit en gastvrijheid garanderen die essentieel zijn voor het onderhouden van de nieuwste generatie voertuigen. Deze certificering is een bewijs van onze expertise en onze inzet voor het leveren van service van het hoogste niveau.

Bovendien, als onderdeel van onze toewijding aan duurzaamheid, zijn we trots op onze accreditatie met het GroenGedaan! verduurzaamheidsprogramma. Dit toont onze inzet voor milieuvriendelijke reparatie-, herstel-, en onderhoudspraktijken, waarmee we bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Door deze combinatie van kwaliteitsborging en duurzame praktijken, is AutoFirst Dregema niet alleen uitgerust om aan de behoeften van leaserijders te voldoen, maar ook om te voldoen aan de eisen van milieubewuste klanten. Met ons team van deskundige technici en onze toewijding aan zowel kwaliteit als duurzaamheid, biedt AutoFirst Dregema een ongeƫvenaarde service voor het onderhouden van uw leaseauto, en verzekert u van een zorgeloze rijervaring.