Expert in elektrisch rijden

Expert in elektrisch rijden

Expert in elektrisch rijden


Wilt u advies over hybride of elektrische voertuigen? Dat kan bij AutoFirst Dregema! Wij zijn namelijk aangesloten bij hét keurmerk op het gebied van elektrische voertuigen: Moobi.

AutoFirst Dregema onderscheidt zich, in samenwerking met Moobi, in de markt door het aanbieden van een compleet dienstenpakket voor elektrische en hybride voertuigen. Deze samenwerking stelt ons in staat om aan alle wensen en behoeften van onze klanten te voldoen, van onderhoud en reparatie tot aan gespecialiseerde APK-keuringen voor elektrische en hybride auto's.

Naast het technische aspect biedt AutoFirst Dregema via Moobi ook innovatieve oplossingen voor het opladen van elektrische voertuigen. Of u nu thuis uw auto wilt opladen, op zoek bent naar zakelijke laadoplossingen, of onderweg behoefte heeft aan opladen, wij bieden op maat gemaakte laadoplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Met onze uitgebreide kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrische mobiliteit, zijn wij in staat om advies en ondersteuning te bieden bij het kiezen van de juiste laadinfrastructuur voor uw situatie.

Door onze samenwerking met Moobi zijn wij bij AutoFirst Dregema in staat om een top service te bieden die verder gaat dan alleen het mechanische aspect van uw elektrische of hybride auto. Wij streven ernaar om een leidende rol te spelen in de transitie naar duurzamere vormen van mobiliteit, door onze klanten te voorzien van hoogwaardige diensten die hun elektrische rijervaring optimaliseren.