Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,0 op basis van 400 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Marcel Emmen
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Verhouding werk uitvoeren reparatie en onderhoud ten opzichte prijs is goed. Vriendelijke en vakkundige monteurs. Die met de klant meedenken en altijd een gepaste manier zoeken bij problemen om dit goed op te lossen.
10
Richard Lohman Bolsward
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Hele nette service
10
Patrick Emmen
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Snel een afspraak kunnen regelen. Er wordt goed meegedacht met de klant.
8
Anne-Floor Emmen
Service 7
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik heb makkelijk een afspraak kunnen maken via de site. De zaterdag voor de apk hebben we jullie nog gebeld ivm een probleem in de auto, jullie hebben ons super geholpen. Erg klantvriendelijk dat ik de auto een dag van te voren kon brengen. Helaas zijn wij na de APK niet gebeld dat de auto klaar was en hebben we wel de hele dag onze telefoon in de gate gehouden. Het bleek dat de auto allang klaar was. We hebben de auto opgehaald en dat ging soepel. De auto is netjes afgeleverd.
8
Harry Emmen
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Kom hier al meerdere jaren voor de APK en dit bevalt prima!
8
Janneke Pals Emmen
Service 8
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 7
Ik Wordt altijd goed geholpen
10
René Dale Emmen
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Klantvriendelijk en klantgericht is Maarten een aanwinst voor elk bedrijf.
9
Nathalie Emmercompascuum
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Mijn ervaring met dragema was top. Onze auto is er heen geweest voor verlagen en nieuwe sterio boxen set. Netjes een leen auto mee gekregen. Service was top. Het zou drie dagen duren maar werd gebeld dat mijn auto eerder klaar was . Totaal niet verwacht maar toch enorm blij mee. Goede communicatie . Toffe werknemers . Aanrader !
1
Frank Schoonoord
Service 1
Deskundigheid 1
Prijs / kwaliteit 1
Eerste keer wordt er niet gedaan alleen onderzoek. Spullennhebben we niet wel betalen. Tweede keer we konden onderzoek niet goed doen wat we vorige keer al beken hadden of het kon. Jammer maar wel betalen. De nieuwe banden die we niet nodig hadden maar wel werden geadviseerd die hadden ze wel geplaatst. Was bijna 20% duurder dan kwik fit. Derde keer is het werk waar we voor kwamen gedaan maar probeerde ze weer onderzoekskosten te reken terwijl hier niks onderzocht was. Er is dus duidelijk een patroon van klant financieel leegtrekken.
8
Robert Emmen
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 7
Snelle en goede onderhoud auto
laden...