Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,7 op basis van 192 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

4
Arjan Beerze
Service 3
Deskundigheid 3
Prijs / kwaliteit 1
.
4
Geachte Jurgen Meppel
Service 5
Deskundigheid 1
Prijs / kwaliteit 1
Ik had een ingewikkelde kwestie rondom mijn MMI in een Audi. Daar werd in eerste instantie zelfverzekerd resoluut en positief op gereageerd, maar uiteindelijk ben ik twee keer voor niks heen geweest en hebben ze mij niet kunnen helpen
10
Henk Sellingen
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Raammechanisme kapot van de Skoda Superb Combi II. Na het maken van een afspraak dezelfde week nog verholpen. Goede prijskwaliteit verhouding, vakkundig en snel verholpen. Zeer vriendelijke service.
10
Gerrit Emmen
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
binnen 24 uur kon ik terecht voor mijn benodigde SCM certificaat. Lekker koffie en zo klaar. TOP had nog een paar andere vragen, dezelfde dag teruggebeld met het antwoord.
9
jan Emmen
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Deze mensen durven NEE te verkopen. In de positieve zin :-) Ze blijven bij hun standpunt en leveren alleen de producten waar ze achter staan. Ik was eerst eerst eigenwijs door zelf een radio ( chinees ) online te kopen en te laten installeren. Na de 1e ios update van apple werkte de carplay al niet meer, en ook de FM ontvangst was belabberd. Na deze harde leer toch voor een kwaliteits product van Alpine Gekozen. Ontvangst Top! Beeldkwaliteit super! En veel sneller dan de dinky toy uit china. Na deze goede ervaring ook besloten om een audioupgrade in mijn Transporter te doen. Ik hoor nu echt het stemgebied veek beter, en ook de details van bepaalde klanken die ik voorheen niet hoorde. Al met al een goeie ervaring!
9
Jan Klijndijk
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 10
Volt geholpen via telefoon en afspraak de zelfde dag nog gerepareerd.
8
Ewa Emmen
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
vriendelijke mensen en goede vakmannen
6
mevrouw Trijn Schoonebeek
Service 6
Deskundigheid 6
Prijs / kwaliteit 6
Misverstand, verkeerde accu maar is door de garage opgelost
8
Ronald Valthermond
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Automaat van mijn volvo laten spoelen, goede prijs! Auto schakelt weer als nieuw.
10
Gerard Emmen
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
meneer is deskundig. geeft rustige en duidelijke en deskundig antwoord op mijn vragen en geeft advies.
laden...